Yhdessä tekemisen iloa jo vuodesta 1994

YHdessä se on vieläkin hauskempaa

Tervetuloa Tiffans ry:n kotisivuille

 

Uusin jäsenkirje on julkaistu. Lue jäsenkirje täältä ...

Tiffans ry. on lasia harrastuksena tai ammattina käsittelevien käsityöläisten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tiffany-, lyijy- ja sulatuslasitöiden harrastusta ja arvostusta. Liity jäseneksi ...

Yhteiset  tapahtumat on nyt katkolla koronasta ja kerhotilaan tulevasta taloyhtiön remontista johtuen. Toivottavasti syksyllä pääsemme jatkamaan toimintaa normaalisti.

Seuraava lasitaidenäyttely  Kuvia Suomesta  tulossa  vuonna 2021. Vuoden 2020 näyttely  on peruutettu koronan ja  yhdistyksen kerhotilan  remontista johtuen.   

Tiffans ry yhteistyöt:  Sininen - ja Sini-valkoinen - lasiteokset ovat Paloheinän ulkoilumajalla nähtävissä seuraavan vuoden ajan.

 

 

   

Omat tapahtumat


Kimppauuni-ilta on peruttu koronaepidemian takia

Päivämäärä:15.04.2020
17:00

Kimppauuni-ilta peruttu Koronaepidemian takia

Kevään ajan kimppauunit ovat edelleen keskiviikkoisin ja uunitukseen kaivataan lisävoimia. Ilmoittaudu Eijalle tai Aino Kuituselle halukkuutesi tulla kimppauunittajaksi pariksi. Uunituksessa olis hyvä olla kaksi helnkilöä paikalla.

Tuo työ jo aikaisemmin kerholle sekä tee työtä jo ti iltana uunitettavaksi ja ehkä työn viimeistely keskiviikkona esim. frittien laitto työlle uunissa.



Takaisin yleiskatsaukseen


 

 

 

 



Kartta
Sähköposti
Tietoja