Yhdessä tekemisen iloa jo vuodesta 1994

YHdessä se on vieläkin hauskempaa

Tervetuloa Tiffans ry:n kotisivuille

 

Uusin jäsenkirje on julkaistu. Lue jäsenkirje täältä ...

Tiffans ry. on lasia harrastuksena tai ammattina käsittelevien käsityöläisten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tiffany-, lyijy- ja sulatuslasitöiden harrastusta ja arvostusta. Liity jäseneksi ...

Yhteiset  tapahtumat on nyt katkolla koronasta ja kerhotilaan tulevasta taloyhtiön remontista johtuen. Toivottavasti syksyllä pääsemme jatkamaan toimintaa normaalisti.

Seuraava lasitaidenäyttely  Kuvia Suomesta  tulossa  vuonna 2021. Vuoden 2020 näyttely  on peruutettu koronan ja  yhdistyksen kerhotilan  remontista johtuen.   

Tiffans ry yhteistyöt:  Sininen - ja Sini-valkoinen - lasiteokset ovat Paloheinän ulkoilumajalla nähtävissä seuraavan vuoden ajan.

 

 

   

Omat tapahtumat


Varjostinkurssi

Alku:19.01.2020
10:00
Loppu:26.01.2020

Varjostinkurssi (opettaja Heini Holopainen) su 19.1. ja su 26.1. klo 10.00-16.00, viite 3117
Tammikuun teemaillassa esitellään kerhon muotit ja mallit. Heini on paikalla teemaillassa ja voit keskustella oman mallin valinnasta, etukäteistehtävistä (esim. lasin hankinta). Heini paikalla kahtena sunnuntaina, mutta tulee tarpeen mukaan auttamaan tiettyjen vaiheiden tullessa ajankohtaiseksi tammi-helmikuussa. Varaa tammikuussa viikollakin aikaa valaisimen tekoon, jotta pääset vauhtiin varjostimen valmistuksessa. Myös kerholla on valaisinlaseja ja voit niitä hankkia kohtuu korvauksella.
Kaikkien kurssien osallistumismaksu (20 euroa) maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua Tiffansin tilille FI16 1024 3000 3029 13 kurssin viitenumerolla. Jos et pääse kurssille, niin peru osallistumisesi mahdollisimman pian/ajoissa, jotta jonossa mahdollisesti oleva jäsen pääsee kurssille. Kurssilaisille lähetetään n. 1-2 viikkoa ennen kurssia infoa siitä, mitä kurssilla tarvitaan.Takaisin yleiskatsaukseen


 

 

 

 Kartta
Sähköposti
Tietoja