Yhdessä tekemisen iloa jo vuodesta 1994

YHdessä se on vieläkin hauskempaa

Tervetuloa Tiffans ry:n kotisivuille

 

Uusin jäsenkirje on julkaistu. Lue jäsenkirje täältä ...

Tiffans ry. on lasia harrastuksena tai ammattina käsittelevien käsityöläisten yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tiffany-, lyijy- ja sulatuslasitöiden harrastusta ja arvostusta. Liity jäseneksi ...

Yhteiset  tapahtumat on nyt katkolla koronasta ja kerhotilaan tulevasta taloyhtiön remontista johtuen. Toivottavasti syksyllä pääsemme jatkamaan toimintaa normaalisti.

Seuraava lasitaidenäyttely  Kuvia Suomesta  tulossa  vuonna 2021. Vuoden 2020 näyttely  on peruutettu koronan ja  yhdistyksen kerhotilan  remontista johtuen.   

Tiffans ry yhteistyöt:  Sininen - ja Sini-valkoinen - lasiteokset ovat Paloheinän ulkoilumajalla nähtävissä seuraavan vuoden ajan.

 

 

   

Omat tapahtumat


Teemailta

Päivämäärä:06.02.2020
16:00

Vierailu Nina Halosen studiossa Eerikinkatu 10
Ryhmä 1 klo 16.00 ja Ryhmä 2 klo 17.00

Tähän vierailuun ilmoittaudutaan tiffansry@gmail.com ja ilmoita kumpaan ryhmään haluat osallistujia. Jos lähtijöitä yli 10 niin 2 ryhmää toteutetaan muuten vain jälkimmäinen.
https://www.instagram.com/niina_halonen_jewelry/ ja http://niinahalonen.fi/
Lasi & Koru Studio, kultaseppä-korutaiteilija Niina Halonen Helsingissä ammattitaidolla käsinvalmistetut korut aidosta muranonlasista, Muranon lasinsulatusperinteitä vaalien. Korutaiteilija Niina Halosen uniikeissa koruissa lasimuotoilun ja kultasepäntekniikoiden perinteet yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla, luoden lumoavan kauniita koruja jollaisia et muualta löydä.Takaisin yleiskatsaukseen


 

 

 

 Kartta
Sähköposti
Tietoja